tirsdag den 24. marts 2015

Kartoffelsalat med Kylling, Bacon og Karrydressing




Ugens tema: Karry

En lækker og mættende salat der kan spises både til aftensmad eller som frokost. Jeg medbragte den i en plastbøtte til et aftenmøde, og det fungerede også fint. Husk dog først at hælde dressing på salaten, når den skal spises.

Kartoffelsalat med Kylling, Bacon og Karrydressing til 2 personer


Ingredienser:

350 g. kartofler
200 g. kyllingeinderfilet
salt og peber
2 tsk. olie
½ pakke bacon i skiver
½ pose spæde salatblade
1/4 potte basilikum
½ rødløg

Karrydressing:
1 dl. creme fraiche
1 spsk. citronsaft
1 tsk. sukker
½ spsk. karry
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog kartoflerne i letsaltet vand og lad dem køle af. Gerne i køleskabet i længere tid.

2. Krydr kyllingen med salt og peber og steg i olie.

3. Steg bacon sprødt.

4. Rør ingredienserne til dressingen sammen.

5. Anret salatblade, basilikum, rødløg i tynde skiver, kartofler i tern eller skiver, kylling i mindre stykker og bacon på to tallerkener. Dryp dressing over og server.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar