onsdag den 29. april 2015

Diablokylling med Bagte Peberfrugter




Ugens tema: Kyllingeoverlår

Ordet diablo leder tankerne hen på noget temmelig krydret, men denne ret er faktisk ret mild. Den smager krydret men ikke stærkt. Hvis man ønsker en stærk marinade tilsætter man bare mere chili. 

Diablokylling med Bagte Peberfrugter


Ingredienser:

4 kyllingeoverlår, gerne uden skind
2 røde peberfrugter
2 grønne peberfrugter
1 fed hvidløg
½ spsk. olie
1 håndfuld oregano eller persille

Marinade:
1 dl. creme fraiche
1 spsk. ketchup
½ spsk. honning
1 tsk. chilisauce
1 tsk. røget paprika
1 tsk. spidskommen
½ tsk. salt
peber

Fremgangsmåde:

1. Rør ingredienserne til marinaden sammen og vend kyllingen i det. Lad den marinere et par timer eller gerne til dagen efter.

2. Skær peberfrugterne i brede både og vend dem med finthakket hvidløg og olie. Læg dem i et ildfast fad og bag dem 35 min ved 200 grader.

3. Læg kyllingen på bagepapir i et ildfast fad og bag 35 min ved 200 grader.

4. Hak oregano eller persille og vend det i peberfrugterne. 

5. Server kylling med peberfrugter og enten ris eller groft brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar