En super nem ret der passer sig selv i gryden. Tilbehøret er bønner, som er noget sundere end både ris og pasta og smagen er helt i top.
Braiseret Kylling med Bønner til 2 personer
Ingredienser:
½ spsk. olie
4 kyllingeoverlår, gerne uden skind
1 løg
2 fed hvidløg
½ tsk. tørret timian
3 dl. hønsebouillon
1 dåse hvide bønner eller butterbeans (eller 100 gram udblødt og kogt)
1 håndfuld frisk oregano (eller persille)
Fremgangsmåde:
1. Brun kyllingen i olie i en stor gryde.
2. Hak løg og hvidløg og tilsæt til gryden. Steg et par minutter.
3. Tilsæt bouillon og smag til med salt og peber. Lad retten simre uden låg 20 min.
4. Læg låg på gryden og lad retten simre 20 min mere.
5. Rør skyllede og afdryppede bønner i retten og varm igennem. Server med et drys oregano.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar