Ugens tema: Gratineret pasta
En super nem "alt i et fad" ret som børnene også er glade for.
Pasta med Kylling og Spinat til 2 personer
Ingredienser:
100 g. pasta
150 g. hel frosset spinat
½ spsk. olie
2 kyllingebrystfilet
1 fed hvidløg
2½ dl. mælk
Maizena udrørt i lidt vand
50 g. revet ost
revet muskat
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Kog pastaen i letsaltet vand. Kog spinaten med de sidste par minutter. Lad det dryppe af.
2. Skær kyllingen i strimler og hak hvidløget. Steg begge i olie i en wok eller på en stegepande til kødet er gennemstegt. Tag det af panden.
3. Hæld mælk i wokken, bring i kog og jævn saucen.
4. Hæld ost, kylling, hvidløg, pasta og spinat i gryden og rør godt rundt. Smag til med muskat, salt og peber.
5. Hæld i et ovnfast fad og gratiner 15 min ved 225 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar