Jeg elsker at variere tilbehøret til mit kød, og især kartoffelsalater er jeg helt vild med. Denne version er kold, men kan garanteret også serveres varm.
Kartoffelsalat med Svampe og Sennepsvinaigrette til 2 personer
Ingredienser:
400 g. små kogte kartofler, gerne røde
500 g. champignon i tynde skiver
1 spsk. olie
salt og peber
1 skalotteløg, hakket
2 spsk. grov sennep
1 spsk. æblecidereddike
1 spsk. olivenolie
1 potte persille, hakket
Fremgangsmåde:
1. Steg champignon i olie til de er helt afvandede og vandet er fordampet. Krydr med salt og peber.
2. Pisk sennep, eddike og olie sammen og smag til med salt og peber.
3. Skær kartoflerne i skiver og bland med løg, svampe og persille. Vend dressingen i og server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar