torsdag den 19. november 2015

Cannelloni med Kødfyld




Cannelloni er en italiensk måde at servere pasta på, og selv om det er en smule besværligt, så er der noget særligt ved de små fyldte pastaruller, og jeg anbefaler at man køber de tørrede pastarør frem for at bruge frisk pasta - resultatet blier bedre. 

Cannelloni med Kødfyld til 2 personer


Ingredienser:

200 g. hakket oksekød
1 spsk. olie
1 løg, hakket
2 fed hvidløg, hakket
1 revet gulerod
1 ds. hakkede tomater
2 tsk. tørret oregano
salt og peber
1 dl. bouillon
1 spsk. tomatpure
125 g. cannelloni (Pastarør)
1 mozzarella i skiver
25 g. revet parmesan

Fremgangsmåde:

1. Brun kødet i olie i en gryde.

2. Tilsæt gulerod og halvdelen af løg og hvidløg og steg under omrøring.

3. Tilsæt halvdelen af de hakkede tomater og halvdelen af oreganoen. Krydr med salt og peber. 

4. Lad kødsaucen simre 20 min.

5. Svits resten af løg og hvidløg i olie i en anden gryde til de er klare.

6. Tilsæt tomatpure, resten af de hakkede tomater, bouillon og oregano. Krydr med salt og peber og lad det simre 15 min. 

7. Fordel halvdelen af tomatsaucen i et ovnfast fad. Fyld kødsaucen i pastarørerne og læg dem på tomatsaucen. Hæld resten af saucen over.

8. Dæk med skiver af mozzarella og revet parmesan og gratiner 25 min ved 200 grader. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar