søndag den 1. november 2015

Parmesankylling




Paneret mad smager fantastisk, men oftest er det også en noget usund fornøjelse. Det er dog muligt at panere maden og få den lækre sprødhed uden at stege i olie. Jeg panerede kyllingeinderfilet i en blanding af pankorasp og parmesanost, og det blev virkelig godt. 

Pankorasp kan købes i større supermarkeder. Det står sammen med de asiatiske varer.

Parmesankylling til 2 personer


Ingredienser:

250 g. kyllingeinderfilet
½ spsk. mel
1 æg
60 g. pankorasp
20 g. grovrevet parmesanost
1 spsk. finthakket persille

Fremgangsmåde:

1. Pisk mel og æg sammen i en flad skål. 

2. Bland rasp, parmesanost og persille. 

3. Dup kyllingen tør med køkkenrulle og vend den først i æg og derefter i rasp. Sørg for at så meget rasp som muligt hænger ved.

4. Læg kyllingen på bagepapir på en bageplade og sæt i ovnen 15 min ved 225 grader. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar