Paneret mad smager fantastisk, men oftest er det også en noget usund fornøjelse. Det er dog muligt at panere maden og få den lækre sprødhed uden at stege i olie. Jeg panerede kyllingeinderfilet i en blanding af pankorasp og parmesanost, og det blev virkelig godt.
Pankorasp kan købes i større supermarkeder. Det står sammen med de asiatiske varer.
Parmesankylling til 2 personer
Ingredienser:
250 g. kyllingeinderfilet
½ spsk. mel
1 æg
60 g. pankorasp
20 g. grovrevet parmesanost
1 spsk. finthakket persille
Fremgangsmåde:
1. Pisk mel og æg sammen i en flad skål.
2. Bland rasp, parmesanost og persille.
3. Dup kyllingen tør med køkkenrulle og vend den først i æg og derefter i rasp. Sørg for at så meget rasp som muligt hænger ved.
4. Læg kyllingen på bagepapir på en bageplade og sæt i ovnen 15 min ved 225 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar