Normalt er jeg ikke den store fan af pulversaucer og lignende, men af og til er det ok at skyde genvej, og i denne ret har jeg brugt et brev Ungarsk paprikaret fra Knorr til at krydre med.
Oksegryde med Kartoffelmos til 4 personer
Ingredienser:
400 g. hakket oksekød
1 spsk. olie
1 løg, skiver
2 rød peber, strimler
1 ps. Knorr Ungarsk paprikaret
2 dl. vand
3 dl. mælk
salt og peber
3-4 bagekartofler, store tern
1 dl. mælk
salt
Fremgangsmåde:
1. Kog kartoflerne i usaltet vand 15-20 min.
2. Svits løg og kød i olie i en gryde.
3. Tilsæt peberfrugt, Ungarsk paprikaret, vand og mælk og bring i kog. Simrer 10 min uden låg.
4. Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem med en el-mikser. Tilsæt mælk til konsistensen er god og smag til med salt.
5. Smag kødretten til med salt og peber og server med kartoffelmosen og en skål salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar