onsdag den 16. december 2015

Oksegryde med Kartoffelmos




Normalt er jeg ikke den store fan af pulversaucer og lignende, men af og til er det ok at skyde genvej, og i denne ret har jeg brugt et brev Ungarsk paprikaret fra Knorr til at krydre med.

Oksegryde med Kartoffelmos til 4 personer


Ingredienser:

400 g. hakket oksekød
1 spsk. olie
1 løg, skiver
2 rød peber, strimler
1 ps. Knorr Ungarsk paprikaret
2 dl. vand
3 dl. mælk
salt og peber

3-4 bagekartofler, store tern
1 dl. mælk
salt

Fremgangsmåde:

1. Kog kartoflerne i usaltet vand 15-20 min.  

2. Svits løg og kød i olie i en gryde.

3. Tilsæt peberfrugt, Ungarsk paprikaret, vand og mælk og bring i kog. Simrer 10 min uden låg. 

4. Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem med en el-mikser. Tilsæt mælk til konsistensen er god og smag til med salt.

5. Smag kødretten til med salt og peber og server med kartoffelmosen og en skål salat. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar