mandag den 21. december 2015

Pastagratin med Skinke



Pastagratin er et fint alternativ til tærten. I stedet for en fed bund er gratinen fuld af sund fuldkornspasta og gratinen er fyldt med mager skinke og grøntsager. 

Pastagratin med Skinke til 2 personer


Ingredienser:

120 g. fuldkornspasta
1 løg, finthakket
2 gulerødder, små tern
100 g. grønne bønner, kvarte
1 spsk. olie
200 g. kogt, røget skinke, tern
1/2 dl. vand
1 tsk. timian
salt og peber

50 g. revet mozzarella
2 æg
2 dl. mælk

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen.

2. Svits løg, gulerod og bønner i olie.

3. Tilsæt vand, skinke, timian, salt og peber og lad det småkoge 5 min uden låg.

4. Pisk æg og mælk sammen og rør osten i.

5. Smag skinkefyldet til med salt og peber.

6. Fordel pastaen i et smurt ovnfast fad. Hæld skinkeblandingen over og slut af med æggeblandingen. 

7. Sæt i ovnen 25-30 min ved 200 grader og server med en skål salat. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar