Jeg er ikke fan af færdigretter, men der er dog nogle rigtig fine produkter, der nemt trylles om til et rigtig fint måltid.
I denne ret bruger jeg Tulip Smokey Pork Shank. De fås i de fleste supermarkeder til 25-40 kr. og der er kød nok til 3 i æsken.
Opskriften er Jamie Olivers.
Røget Svineskank med Persillesauce til 3 personer
Ingredienser:
1 æske Tulip Smokey Pork Shanks
1 løg, ringe
3 store gulerødder, skiver
500 g. små kartofler, halve
2 tsk. olie
1 tsk. tørret timian
salt og peber
1 potte persille
2,5 dl. madlavningsfløde
½ tsk. sennep
Fremgangsmåde:
1. Læg kartofler, gulerødder og løg i en plastpose og hæld olie, timian, salt og peber derned. Luk posen og bland det hele godt. Hæld indholdet ud i et ovnfast fad beklædt med bagepapir og sæt i ovnen 45 min ved 200 grader. Rør i det af og til.
2. Tag svineskankene ud af pakken og skild dem ad. Læg dem i et ovnfast fad og hæld skyen ved. Pensl dem med marinaden og sæt dem i ovnen de sidste 30 min af kartoflernes tid.
3. Rør madlavningsfløde sammen med sennep i en gryde og bring i kog. Smag til med salt og peber.
4. Hak persillen og hæld det meste i saucen.
5. Pil kødet af benene og server det med kartoffelblandingen og persillesauce. Giv retten et drys persille inden serveringen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar