lørdag den 9. januar 2016

Vandbakkelser med Hyldeblomstcreme




Super nemme og meget lækre kager til kaffebordet. Både cremen og vandbakkelserne kan nemt laves dagen i forvejen. 

Vandbakkelser med Hyldeblomstcreme, 12 stk.


Ingredienser:

Creme:
200 g. hvid chokolade, finthakket
2½ dl. piskefløde
1 dl. koncentreret hyldeblomstsaft 

Vandbakkelser:
1 dl. vand
65 g. smør
60 g. mel
1 knsp. salt
2 æg

flormelis til drys

Fremgangsmåde:

1. Varm fløden op til kogepunktet og hæld det i en plastbøtte. Tilsæt chokoladen og rør til den er helt smeltet i fløden. Rør hyldeblomstsaft i og stil på køl mindst 4 timer og gerne til næste dag.

2. Bring smør og vand i kog. Tag gryden af varmen og tilsæt melet. Pisk med el-mikser 3-4 min. Dejen skal være blank og gennemvarm. 

3. Tag gryden af varmen og lad den stå 10 min. 

4. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk grundigt efter hvert. 

5. Hæld dejen i en sprøjtepose og sprøjt 12 vandbakkelser ud bagepapir på en bageplade. 

6. Bag 20-30 min ved 225 grader. Du må ikke åbne ovnlågen de første 20 min. Vandbakkelserne skal være mørkt gyldne og lidt krakelerede. 

7. Lad vandbakkelserne køle helt af på en rist. 

8. Pisk cremen luftig med en el-mikser og fyld den i vandbakkelserne. Drys med flormelis og server. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar