Stegte Ris med Røget Tofu til 2 personer
Ingredienser:
100 g. paraboiled ris
1 tsk. olie
6 forårsløg, fintsnittet
1 rød peber, små tern
4 gulerødder, små tern
1 fed hvidløg, finthakket
75 g. majs
75 g. ærter
250 g. røget tofu (eller anden tofu)
1 sammenpisket æg
sojasauce til servering
Fremgangsmåde:
1. Kog risene 20 min i letsaltet vand. Hæld vandet fra.
2. Varm olien i en wok og steg gulerødder 3-4 min.
3. Tilsæt forårsløg, peberfrugt og hvidløg og steg 3-4 min mere.
4. Tilsæt majs, ærter, tofu og ris. Varm godt igennem.
5. Lav et hul midt i retten og hæld ægget derned. Rør rundt i det mens det steger og vend det ind i retten.
6. Server med sojasauce.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar