torsdag den 25. februar 2016

Fiskepakker




Fisk og grøntsager i et fad i ovnen. Nemmere bliver det ikke. Jeg brugte rødtunge til retten, men de fleste fisk kan bruges -f f.eks. rødspætte, torsk eller laks. Grøntsagerne kan varieres i det uendelige.

Fiskepakker til 2 personer


Ingredienser:

250 g. fiskefilet (f.eks. rødtunge, laks, rødspætte eller torsk)
1 fennikel, tynde skiver
½ squash, tern
150 g. sukkerærter, halverede på langs
2 tsk. timian
2 tsk. olivenolie
salt og peber
½ citron, skiver

Fremgangsmåde:

1. Bland grøntsagerne og læg dem i to bunker på to stykker bagepapir.

2. Fordel fisken ovenpå grøntsagerne.

3. Krydr med salt, peber og timian og dryp med olien. 

4. Læg citronskiver øverst og luk pakkerne godt sammen. Læg dem i et ovnfast fad.

5. Bag 25 min ved 200 grader og server med f.eks. ris eller stegte kartofler. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar