mandag den 18. april 2016

Carbonara med Spidskål




En traditionel italiener med masser af grøntsager i. Server med en god skål salat.

Carbonara med Spidskål til 2 personer


Ingredienser:

100 g. bacontern
½ spidskål, fintsnittet
100 g. spaghetti, fuldkorn
2 dl. madlavningsfløde
2 æggeblommer
20 g. revet parmesanost
salt og peber
1 håndfuld basilikum, grofthakket

Fremgangsmåde:

1. Steg bacon sprødt og læg det på køkkenrulle, så det kan dryppe af.

2. Damp kålen i lidt vand under låg 3 min. Lad den dryppe af.

3. Kog pastaen i letsaltet vand. Hæld vandet fra og lad den dryppe af.

4. Bring madlavningsfløde i kog og rør parmesanosten ud heri. Smag til med salt og peber.

5. Tag saucen af varmen og lad den køle lidt. 

6. Rør æggeblommer i saucen og lad den tykne 1-2 min under meget let opvarmning. 

7. Rør bacon, kål og pasta i saucen, anret i to tallerkener, drys med basilikum og server. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar