tirsdag den 19. april 2016

Nudlesalat med Ingefærbagt Laks og Bønner




En ny måde at spise lækker, sund laks på. En nudelsalat med en god asiatisk dressing og lækker ovnbagt laks med ingefær.

Nudelsalat med Ingefærbagt Laks og Bønner til 2 personer


Ingredienser:

2 stykker laks
1 tsk. olie
4 cm. frisk ingefær, finthakket
1 spsk. sesamfrø
1 spsk. citronsaft
salt og peber

100 g. grønne bønner, nippede
100 g. edamamebønner
100 g. nudler, gerne fuldkorn
½ squash, strimler
1 spsk. olie
2 spsk. sojasauce
1 spsk. limesaft
1/4 potte basilikum hakket

Fremgangsmåde:

1. Læg laksen i et smurt ildfast fad og fordel ingefær og sesam frøderpå. Dryp med olie og citronsaft og krydr med salt og peber.

2. Bag lakse 15 min ved 175 grader.

3. Kog bønner og edamamebønner 3 min i letsaltet vand. Dryp af.

4. Kog nudlerne og lad dem dryppe af.

5. Varm olien op i en wok og steg nudlerne kort. 

6. Tilsæt sojasauce og limesaft og rør rundt.

7. Tilsæt squash, bønner og basilikum og varm igennem et par minutter. Smag til med salt og peber. 

8. Anret nudelretten i to tallerkener og fordel laks brækket i mindre stykker herover. Server.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar