Salat til aftensmad er virkelig dejligt, især i denne tid, hvor dagene bliver længere og lysere og det hele dufter af sommer.
Lav evt. en dobbelt portion svinemørbrad og spis salaten to dage i streg.
Salat med Krydderurtemørbrad, Sukkerærter og Radiser til 2 personer
Ingredienser:
½ svinemørbrad, afpudset
rosmarin
salt og peber
olie til stegning
½ potte persille, finthakket
10 blade mynte, finthakket
2 tsk. sennep
1 hjertesalat, snittet
150 g. sukkerærter, i mindre stykker
1 bdt. radiser, skiver
2 tomater, både
1 tsk. sennep
1 tsk. honning
1 tsk. citronsaft
1 tsk. olivenolie
salt og peber
150 g. groft brød
Fremgangsmåde:
1. Brun mørbraden i olie og krydr den med salt, peber og rosmarin. Læg den i et ovnfast fad og steg den i ovnen 30 min ved 200 grader. Lad den køle lidt af.
2. Rør sennep, honning, citronsaft og olivenolie sammen og smag til med salt og peber.
3. Vend sukkerærter og radiser i dressingen.
4. Anret salat og tomat på to tallerkener og fordel dressing og grøntsager herover.
5. Smør mørbraden med sennep og rul i krydderurter. Skær i tynde skiver og fordel over salaten. Server med brød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar