mandag den 2. maj 2016

Goansk Kyllingegryde med Kanel og Mynte




En dejlig sydindisk chicken curry med masser af smag uden at den bliver alt for stærk. 

Goansk Kyllingegryde med Kanel og Mynte til 2 personer


Ingredienser:

100 g. basmatiris
2 grønne chilier, udkernede
3 fed hvidløg
2 store håndfulde koriander
1 stor håndfuld mynte
½ tsk. stødt kanel
½ tsk. peber
1 tsk. sukker
1½ tsk. worcestershire sauce
1 cm. frisk ingefær, skrællet
2 spsk. limesaft
250 g. kyllingebryst i strimler
1 spsk. olie
salt

Fremgangsmåde:

1. Kog risene i letsaltet vand 8 min. Hæld vandet fra og lad risene trække 10 min.

2. Læg chili, hvidløg, koriander, mynte, kanel, peber, sukker, worcestershire sauce, ingefær og limesaft i en høj skål. Tilsæt 1 dl. vand og blend til en jævn masse.

3. Steg kyllingen i olie til den er gylden på alle sider.

4. Tilsæt krydderblandingen og kog til det meste af vandet er fordampet og kyllingen er gennemkogt. Smag til med salt og server med ris. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar