mandag den 1. august 2016

Kyllingebryst og Græsk Kartoffelsalat





Selv om ferien er slut må aftensmaden godt smage lidt af de sydlige himmelstrøg. Her har du et helt almindeligt stegt kyllingebryst med en dejlig græsk inspireret kartoffelsalat, der netop smager af sommer og sol. 

Kyllingebryst og Græsk Kartoffelsalat til 2 personer


Ingredienser:

2 kyllingebrystfileter
olie
salt og peber

350 g. kogte kartofler, tern
4 tomater, både
20 oliven
1 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
100 g. feta i tern
½ potte dild, hakket

Fremgangsmåde:

1. Krydr kyllingen med salt og peber og steg det.

2. Bland kartofler, tomater, oliven og feta i en stor skål.

3. Rør olie og citronsaft sammen og krydr med salt og peber. 

4. Rør dressingen i salaten og fordel på to tallerkener. Drys med dild. Server til kyllingen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar