Jeg er stor fan af frugt i min mad, og her serveres helt almindelig stegt laks med en salsa på peberfrugt og nektariner.
Stegt Laks med Nektarin Salsa til 2 personer
Ingredienser:
2 stykker laks
salt og peber
olie til stegning
2 nektariner, små tern
1 peberfrugt, små tern
1 rød chili, finthakket
½ lille rødløg, finthakket
1 fed hvidløg, presset
1 spsk. limesaft
1 tsk. sukker
½ tsk. salt
1 håndfuld finthakket koriander
Fremgangsmåde:
1. Bland nektariner, peberfrugt, chili, rødløg, hvidløg, lime, sukker, salt og koriander. Lad det trække 20 min.
2. Krydr laksen med salt og peber og steg den til den lige netop er gennemstegt, men rosa i midten ca. 3-4 min på hver side.
3. Server laksen med salsa og f.eks. ris.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar