torsdag den 25. august 2016

Spicy Kyllingebøffer i Pitabrød




I mange familier er pitabrød en sikker vinder, når det skal være rigtig nemt, men der er andre muligheder end tun og skinke, uden at det bliver ret meget mere besværligt.

Spicy Kyllingebøffer i Pitabrød til 2 personer


Ingredienser:

200 g. hakket kylling
½ hakket løg
1 cm. ingefær, finthakket
1 spsk. citronsaft
1 spsk. paprika
1 spsk. spidskommen
½ tsk. kardemomme
1 knsp. cayennepeber
1 tsk. salt
1 spsk. olie til stegning

1 peberfrugt, strimler
1 hjertesalat, skyllet
200 g. majs, optøede

1 dl. creme fraiche
½ spsk. spidskommen
salt og peber
½ tsk. tørrede chiliflager

2 store pitabrød

Fremgangsmåde:

1. Rør kødet med løg, ingefær, citronsaft, paprika, spidskommen, kardemomme, cayennepeber og salt. 

2. Form til 4 aflange flade bøffer og steg dem i olie ca. 5 min på hver side.

3. Rør creme fraiche med spidskommen og chili og smag til med salt og peber.

4. Varm pitabrødene og halver dem. Fyld dem med salat, peberfrugt, majs og kyllingebøffer og server med dressing. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar