torsdag den 29. september 2016

Citrusglaseret Laks med Bulgur




Nemt, hurtigt og lækkert citrussødt. Hverdagsmad når det skal være enkelt men godt.

Citrusglaseret Laks og Bulgur til 2 personer


Ingredienser:

100 g. bulgur, gerne fuldkorn
½ spsk. olie
2 stykker laks
4 forårsløg, tynde skiver
saft og revet skal af ½ citron
1 spsk. flydende honning
saft af 1 appelsin
1 tsk. revet appelsinskal
200 g. grønne bønner

Fremgangsmåde:

1. Kog bulguren som der står på pakken. 

2. Steg laksen på alle sider i olie til den netop er gennemstegt og krydr med salt og peber.

3. Tag laksen op og steg forårsløg bløde ca. 1 minut.

4. Tilsæt citronsaft, honning, appelsinsaft og appelsinskal og kog ind et par minutter.

5. Kog bønnerne 4 min i letsaltet vand og lad dem dryppe af.

6. Bland bulgur, bønner og citronskal og rør det meste af saucen i.

7. Anret laks ovenpå bulgur og dryp resten af saucen øverst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar