onsdag den 28. september 2016

Pasta med Squash, Citron og Parmesan





Pastaretter egner sig fint til en kødfri dag, og denne pastaret er godt spicy og fuld af smag. Du kan selv skrue op og ned for chilien.


Pasta med Squash, Citron og Parmesan til 2 personer


Ingredienser:

150 g. pasta, gerne fuldkorn
1 squash, groftrevet
2 fed hvidløg, hakket
1 rød chili, finthakket
1 spsk. olie
skal og saft af ½ citron
salt og peber

50 g. revet parmesan

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i letsaltet vand.

2. Steg hvidløg og chili i olie 1 min.

3. Tilsæt squash og citronskal og steg 3-4 min.

4. Smag til med citronsaft, salt og peber.

5. Hæld vandet fra pastaen og bland i squashblandingen. 

6. Server drysset med parmesan og med en skål salat.

1 kommentar:

  1. Først og fremmest vil jeg gerne congrats på sådanne vidunderlige fødevarer blog. Jeg elsker indisk mad, men denne opskrift tager mig til yummi jord. Virkelig lækker.

    SvarSlet