søndag den 2. oktober 2016

Pasta med Kødboller og Tomatsauce




Børnevenlig comfort food til en hyggelig fredag aften.

Pasta med Kødboller og Tomatsauce til 2 personer


Ingredienser:

1 løg, hakket
1 spsk. olie
2 fed hvidløg, hakket
4 kviste timian, hakket
1 ds. hakkede tomater
salt og peber
1 knsp. sukker
1 tsk. balsamico
½ squash, revet

30 g. revet parmesan
200 g. hakket oksekød
salt og peber

100 g. pasta, gerne fuldkorn
frisk basilikum

Fremgangsmåde:

1. Steg løg klare i olie.

2. Tilsæt hvidløg og timian og steg kort.

3. Tilsæt tomater, salt, peber og sukker og kog under låg 15 min. Smag til med balsamico.

4. Tilsæt squash og kog igennem.

5. Ælt kødet med salt, peber og parmesan og form 16-20 små kødboller. Læg dem i saucen og kog til de er netop gennemkogt.

6. Server med kogt pasta og et drys hakket basilikum. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar