mandag den 3. oktober 2016

Gratineret Rødspætte med Spinat og Mornaysauce




Endnu en nem måde at lave rødspætte på en ny måde, helt uden panering. Rødspætterne er gratineret med spinat og mornaysauce og serveret med en lækker tomatsalat.

Gratineret Rødspætte med Spinat og Mornaysauce til 2 personer


Ingredienser:

250 g. rødspættefilet
200 g. hel frosset spinat, optøet 
salt og peber
2 dl. mornaysauce, gerne let

2 tomater, skiver
1 stor avocado, skiver
1 forårsløg, finthakket
½ håndfuld basilikum, hakket
1 tsk. olivenolie
1 tsk. citronsaft
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Vrid vandet af spinaten og fordel den i bunden af et ovnfast fad.

2. Dyp fisken tør med køkkenrulle og læg den ovenpå spinaten. Krydr med salt og peber.

3. Hæld mornaysauce over og sæt i ovnen 30 min ved 200 grader.

4. Anret tomat og avocado i et lille fad og drys med forårsløg og basilikum.

5. Rør olie, citronsaft, salt og peber sammen og hæld over salaten. 

6. Server fisken med tomatsalat og f.eks. ris eller ovnstegte kartofler. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar