tirsdag den 4. oktober 2016

Pitabrød med Tunsalat





Når rugbrødsmadderne bliver for kedelige kan de erstattes af de her lækre pitabrød med tunsalat og spirer.


Pitabrød med Tunsalat til 3 personer


Ingredienser:

1 ds. tun i vand
50 g. mayonnaise, gerne light
1 dl. creme fraiche
1 spsk. citronsaft
1 æble, små tern
1 gulerod, revet
½ potte persille, hakket
salt og peber

3 store pitabrød, gerne fuldkorn
½ bakke lucernespirer

Fremgangsmåde:

1. Hæld vandet fra tunen og findel den med en gaffel.

2. Rør mayonnaise med creme fraiche, citronsaft, æble, gulerod, persille og tun. Smag til med salt og peber.

3. Varm pitabrødene og halver dem.

4. Fyld de halve pitabrød med tunsalat og spirer og server. 

Hvis pitabrødene skal med som madpakke pakkes tunsalaten i en plastbøtte, og pitabrød og spirer lægges i hver deres pose. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar