tirsdag den 21. marts 2017

Gulerodskage med Ananas




Sidste weekend var jeg på besøg hos min mor, som havde bagt denne lidt anderledes gulerodskage. Og trods det, at jeg ikke er den helt store fan af gulerodskage, så smagte den virkeligt godt, så I får den her.

Gulerodskage med Ananas, 20 stykker


Ingredienser:

150 g. mel
50 g. havregryn
2 dl. olie
340 g. sukker
3 æg
2 tsk. bagepulver
½ tsk. groft salt
2 tsk. kanel
200 g. revne gulerødder 
75 g. hakkede valnøddekerner
100 g. finthakkede ananas fra dåse (veldrænet)

200 g. friskost (f.eks. Philadelphia)
50 g. flormelis
50 g. finthakket ananas fra dåse (veldrænet)
25 g. hakkede valnøddekerner

Fremgangsmåde:

1. Rør olie og sukker sammen.

2. Rør æggene i et ad gangen.

3. Tilsæt mel, havregryn, bagepulver, salt og kanel og rør godt.

4. Rør ananas, gulerødder og nødder i dejen.

5. Hæld dejen i et smurt ovnfast fad og bag den ca. 60 min på nederst rille ved 180 grader. Lad den køle helt af.

6. Rør friskost med flormelis og ananas og fordel på kagen. 

7. Drys med hakkede valnøddekerner. 

Kagen skal opbevares i køleskab. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar