mandag den 20. marts 2017

Laks og Porrer i Ovnen med Mascarpone og Dild




Laks på en ny måde. Her på en bund af porrer og dild i mascarpone. Saucen bliver cremet og virkelig lækker, og det er en rigtig god måde at servere fisk til en fiske-begynder. Men det smager naturligvis også godt når man allerede elsker fisk.

Laks og Porrer i Ovnen med Mascarpone og Dild til 2 personer


Ingredienser:

2 porrer, tynde ringe
1 potte dild, hakket
1 spsk. olie
125 g. mascarpone
salt og peber
2 laksefileter uden skind
1 spsk. citronsaft

300 g. kartofler
olie og krydderier (f.eks. timian)
1 broccoli

Fremgangsmåde:

1. Skær kartoflerne i både og vend dem i olie, salt, peber og dit yndlingskrydderi.

2. Læg kartoflerne i et ovnfast fad og sæt dem i ovnen 30 min ved 200 grader.

3. Steg porrer bløde i olie ca. 5 min under omrøring.

4. Tilsæt mascarpone og 3/4 af dilden og varm igennem. Smag til med salt og peber.

5. Læg porreblandingen i bunden af et ovnfast fad, læg laksestykkerne over, dryp med citronsaft og krydr med salt og peber.

6. Sæt laksefadet i ovnen når der er 15 min tilbage af kartoflernes tid.

7. Kog broccoli 3-4 min i letsaltet vand.

8. Server laks og porresauce med kartofler og broccoli.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar