søndag den 19. marts 2017

Kanelkage med Glasur




Da jeg først faldt over denne opskrift undrede det mig, at der ikke skulle æg i, men den er god nok. Og det betyder, at man forholdsvis nemt kan bage kagen i en vegansk version. Man erstatter blot smør med plantemargarine og kærnemælk med ½ liter vegansk usødet yoghurt.

Kanelkage med Glasur, 20 stykker


Ingredienser:

400 g. mel
125 g. blødt smør
400 g. sukker
5 dl. kærnemælk
4 tsk. kanel
3 tsk. bagepulver

50 g. blødt smør
250 g. flormelis
2 tsk. vanillesukker
4 spsk. stærk kaffe
1 spsk. kakao

Fremgangsmåde:

1. Pisk smør og sukker grundigt sammen. Rør kærnemælk i.

2. Bland mel med bagepulver og kanel og bland i dejen. Rør grundigt.

3. Hæld dejen i et smurt ovnfast fad og bag ca. 30 min ved 20 grader. Lad kagen køle helt af.

4. pisk smør, flormelis, vanillesukker, kaffe og kakao sammen og smør på kagen. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar