mandag den 29. maj 2017

Teriyaki Torsk med Spidskålssalat




Dejlig marineret torsk med en asiatisk spidskålssalat. Salaten er vendt i en sesamdressing, som du finder på supermarkedets asiatiske hylde. 

Teriyaki Torsk med Spidskålssalat til 2 personer


Ingredienser:

250 g. torskefilet
½ dl. teriyakisauce
salt og peber
olie til stegning

1/4 spidskål, fintsnittet
½ rødløg, fintsnittet
2 spsk. sesamdressing (f.eks. kikkoman)

Fremgangsmåde:

1. Del torsken i to lige store stykker og vend i teriyakisauce. Stil på køl 1 time. 

2. Bland spidskål og rødløg og vend dressingen i.

3. Krydr torsken med salt og peber og steg i olie 2-3 min på hver side. 

4. Server torsken med spidskålssalat og f.eks. ris eller ovnstegte kartofler. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar