søndag den 28. maj 2017

Asparges og Smilende Æg





En lækker weekendfrokost der egner sig særlig godt til at spises i haven.

Asparges og Smilende Æg til 2 personer


Ingredienser:

400 g. asparges
2 store æg
150 g. groft surdejsbrød i skiver
25 g. smør
½ bakke spæde salater
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog æggene 7 min og pil dem. 

2. Knæk enderne af asparges og kog 3/4 af dem 2 min i letsaltet vand. Lad dem dryppe godt af.

3. Steg brødet sprødt i smør på en pande. 

4. Skræl de resterende asparges i lange strimler med en kartoffelskræller. 

5. Anret salatblade på tallerkener og anret brødet herover. Læg kogte og rå asparges herpå og læg æggene øverst. Krydr med salt og peber. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar