onsdag den 7. juni 2017

Pita med Ratatouille og Feta




Ratatouille smager rigtig lækkert, og det er super nemt at lave, både som tilbehør og som en hovedret. Her er den tilsat feta og med pitabrød.

Pita med Ratatouille og Feta til 2 personer


Ingredienser:

1 løg, ringe
2 spsk. olie
1 lille aubergine, grove tern
1 rød peber, grove tern
1 lille squash, grove tern
salt og peber
100 g. feta
1 håndfuld basilikum, hakket
2 store pitabrød

Fremgangsmåde:

1. Steg løg i olie ved middel varme 3-4 min.

2. Tilsæt aubergine, peberfrugt og squash, steg 2-3 min, læg låg på gryden og lad grøntsagerne stege 8-10 min. Rør af og til.

3. Krydr med salt og peber og server drysset med feta og basilikum og med pitabrød til. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar