torsdag den 8. juni 2017

Stegte Ris med Tigerrejer




Lynhurtig hverdagswok med saftige tigerrejer og årstidens grøntsager. Grøntsagerne kan udskiftes med det, du har i køleskabet.

Stegte Ris med Tigerrejer til 2 personer


Ingredienser:

1½ dl. basmatiris
4 dl. grønsagsbouillon
200 g. tigerrejer med halevifte
200 g. shiitakesvampe, skiver
4 forårsløg, snittet
250 g. asparges, snitter
2 fed hvidløg, fintsnittet
1 tommefingerstørrelse ingefær, fintsnittet
1 rød chili, fintsnittet
1 spsk. olie
2 spsk. sojasauce
3 spsk. østerssauce

Fremgangsmåde:

1. Kog risene 8 min i bouillon og lad dem hvile under låg.

2. Steg hvidløg, ingefær og chili i olie et par min.

3. Tilsæt rejer og steg 2 min.

4. Tilsæt svampe, forårsløg og asparges og steg til grønsagerne er gennemvarme.

5. Tilsæt ris, sojasauce og østerssauce og bland godt. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar