fredag den 25. august 2017

Chili sin Carne med Bagt Græskar og Guacamole




En klassiker uden kød med lækker bagt græskar og guacamole.

Chili sin Carne med Bagt Græskar og Guacamole til 3 personer


Ingredienser:

1 hokkaidogræskar
1 spsk. olie
salt og peber

1 løg, hakket
2 fed hvidløg, hakket
1 rød chili, finthakket
½ spsk. olie
1 ds. hakkede tomater
½ grønsagsbouillonterning
2 tsk. oregano
1 tsk. spidskommen
1 tsk. stødt koriander
1 ds. kikærter
1 ds. kidneybønner
salt og peber

2 avocado, most
2 spsk. limesaft
1 fed hvidløg
½ rød chili, finthakket

150 g. tortillachips

Fremgangsmåde:

1. Vask græskaret og skær det i både med skræl på. Læg dem i et ovnfast fad og dryp med olie. Krydr med salt og peber.

2. Bag græskarbådene 25 min ved 180 grader.

3. Steg løg, hvidløg og chili i olie 1-2 minutter.

4. Tilsæt oregano, spidskommen, koriander, hakkede tomater og bouillonterning. Varm godt igennem.

5. Tilsæt skyllede kikærter og bønner, varm godt igennem og krydr med salt og peber. 

6. Rør avocado med chili, lime og hvidløg og krydr med salt og peber.

7. Server chili sin carne med græskarbåde, guacamole og tortillachips. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar