onsdag den 23. august 2017

Hvid Bønnehummus og Grillede Grøntsager




Hurtigt og meget velsmagende vegansk aftensmad - klar til kødfri dag på under en halv time. Du kan nemt lave en større portion bønnehummus og bruge det til madpakken med agurke- og gulerodsstave.

Hvid Bønnehummus og Grillede Grøntsager til 2 personer


Ingredienser:

1 ds. butterbeans, drænet, skyldet og dryppet af
2 fed hvidløg
½ bdt. purløg
1 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
salt og peber
lidt vand

2 røde peberfrugter, brede strimler
1 stor eller 2 små squash, skiver på langs
1 spsk. olie

180 g. groft brød

Fremgangsmåde:

1. Steg squash og peberfrugt i olie på en pande ved høj varm ca. 4 min på hver side. De må gerne branke en smule i kanten.

2. Blend bønner, hvidløg, purløg, olie, citronsaft, salt og peber i en minihakker. Tilsæt lidt vand til konsistensen er tyk og jævn. 

3. Server grøntsagerne med brød og bønnehummus. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar