tirsdag den 22. august 2017

Gulerodssuppe med Appelsin og Ingefær



Man kan godt spise suppe, selv om det ikke helt er efterår endnu. Denne suppe er lavet på gulerod og er smagt til med ingefær og appelsin, som giver den en lidt sommerlig fornemmelse.

Gulerodssuppe med Appelsin og Ingefær til 2 personer


Ingredienser:

1 løg, hakket
6 gulerødder, skiver
1 spsk. olie
1 usprøjtet appelsin, saft og revet skal
2 cm. ingefær, finthakket
7½ dl. grønsagsbouillon
salt og peber
1½ dl. soyafløde eller madlavningsfløde

Fremgangsmåde:

1. Steg løget i olie ca. 1 min. 

2. Tilsæt gulerødder, revet appelsinskal og ingefær, og steg 2-3 min under omrøring.

3. Tilsæt bouillon og kog under låg ca. 20 min. 

4. Blend suppen helt glat, rør appelsinsaft og madlavningsfløde i, varm igennem og smag til med salt og peber.

5. Server med groft brød. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar