mandag den 21. august 2017

Citronkylling med Rosmarin og Krydrede Bønner




Kyllingebryst med grillet citron og krydrede friske bønner. Når man steger eller griller citron, bliver saften mere sødlig og mindre skarp, og det smager fantastisk til stegt kylling. 

Citronkylling med Rosmarin og Krydrede Bønner til 2 personer


Ingredienser:

2 stykker kyllingebryst
1 stilk rosmarin
salt og peber
1 citron
olie til stegning

300 g. friske bønner, nippede (frosne kan også bruges)
1 spsk. olie
1 chili, hakket
2 fed hvidløg, hakket
2 forårsløg, snittet
salt og peber

180 g. groft brød

Fremgangsmåde:

1. Kog bønnerne  letsaltet vand 1 min og lad dem dryppe af i en si. Dette trin springes over, hvis man bruger frosne bønner.

2. Krydr kyllingen med salt, peber og hakket rosmarin og steg i olie. 

3. Skær citron i halve og steg på skærefladen samtidig med kyllingen. De skal stege lige længe.

4. Steg forårsløg, chili og hvidløg i olie 1-2 min. Tilsæt bønner og steg til de er møre. 

5. Server kylling og bønner dryppet med citron og med ristet brød til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar