Kyllingebryst med grillet citron og krydrede friske bønner. Når man steger eller griller citron, bliver saften mere sødlig og mindre skarp, og det smager fantastisk til stegt kylling.
Citronkylling med Rosmarin og Krydrede Bønner til 2 personer
Ingredienser:
2 stykker kyllingebryst
1 stilk rosmarin
salt og peber
1 citron
olie til stegning
300 g. friske bønner, nippede (frosne kan også bruges)
1 spsk. olie
1 chili, hakket
2 fed hvidløg, hakket
2 forårsløg, snittet
salt og peber
180 g. groft brød
Fremgangsmåde:
1. Kog bønnerne letsaltet vand 1 min og lad dem dryppe af i en si. Dette trin springes over, hvis man bruger frosne bønner.
2. Krydr kyllingen med salt, peber og hakket rosmarin og steg i olie.
3. Skær citron i halve og steg på skærefladen samtidig med kyllingen. De skal stege lige længe.
4. Steg forårsløg, chili og hvidløg i olie 1-2 min. Tilsæt bønner og steg til de er møre.
5. Server kylling og bønner dryppet med citron og med ristet brød til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar