fredag den 27. oktober 2017

Wok med Kylling og Nudler




Denne wok er meget egnet til at få brugt de sidste grøntsager i køleskabet. Jeg har brugt peberfrugt, gulerødder, majs og østershatte, men også broccoli, blomkål og diverse rodfrugter er meget egnede.

Wok med Kylling og Nudler til 2 personer


Ingredienser:

250 g. kyllingebryst, strimler
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
1 stor peberfrugt, strimler
200 g. østershatte eller andre svampe, kvarte
100 g. majs
2 gulerødder, stave
½ spsk. olie
½ dl. sød chilisauce
½ dl. sojasauce
100 g. fuldkornsnudler
1 potte koriander

Fremgangsmåde:

1. Kog nudlerne i letsaltet vand, lad dem dryppe af og klip dem i lidt mindre stykker.

2. Steg kylling, løg og hvidløg i olie til kyllingen er brunet.

3. Tilsæt gulerødder og steg et par minutter mere.

4. Tilsæt resten af grøntsagerne og steg til svampene er faldet sammen og vandet fordampet.

5. Tilsæt sojasauce og sød chilisauce, varm igennem og smag evt. til. 

6. Vend nudlerne i og varm kort. Server med et drys koriander.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar