lørdag den 28. oktober 2017

Pasta med Rejer, Chili og Rucola




En lidt anderledes pastaret med friske grøntsager, rejer og chili. Man kan justere styrken med chilien.

Pasta med Rejer, Chili og Rucola til 2 personer


Ingredienser:

125 g. fuldkornspasta
½ rødløg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
½ chili, finthakket
½ spsk. olie
1 porre, halveret på langs og snittet
150 g. cherrytomater, halve
1 bakke rucola, skyldet
1 citron, revet skal og presset saft
200 g. rejer
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i letsaltet vand.

2. Steg løg, hvidløg, chili og porre ca. 5 min i olie ved middel varme.

3. Tilsæt citronskal og citronsaft og varm igennem. Krydr med salt og peber.

4. Hæld vandet fra pastaen og lad den dryppe af.

5. Tilsæt cherrytomater, rejer og rucola til retten og steg kort til det netop er varm. 

6. Vend pastaen i og server, evt. med et drys parmesan. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar