mandag den 30. oktober 2017

Tortilla med Refried Beans og Majs




Refried Beans er en mexicansk måde at spise bønner på. Det egner sig særdeles fint, hvis du ønsker at rulle eller folde tortillas om fyld og ost og sætte dem i ovnen en tur inden servering. Brug vegansk revet ost og udelad feta, hvis du ønsker en fuld vegansk ret.

Server retten med en skål salat eller f.eks. bagte græskarbåde.

Tortilla med Refried Beans og Majs til 2 personer


Ingredienser:

2 store fuldkornstortillas
50 g. revet ost, gerne vegansk
1 hjertesalat, snittet
100 g. majs
50 g. feta 
chilisauce
1 håndfuld koriander

1 dåse sorte bønner
1 håndfuld koriander
1 lille løg, hakket
2 fed hvidløg, hakket
1 tsk. stødt spidskommen
olie til stegning
2 spsk. limesaft
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Steg løg, hvidløg, koriander og spidskommen i olie et par minutter.

2. Tilsæt bønnerne og ½ dl. vand. Steg 5-6 min. Krydr med limesaft, salt og peber.

3. Hæld bønnerne i en minihakker eller brug en stavblender. Tilsæt lidt vand til bønnerne og blend til en tyk mos. 

4. Lun tortillas pakket i stanniol i ovnen eller på brødristeren.

5. Varm olie på en pande og steg bønnemosen heri 3-4 min. 

6. Smør bønnemosen på de varme tortillas og top med revet ost, salat, majs og feta. Server med chilisauce og et drys koriander. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar