Lækker vegansk pasta, hvis man udelader osten eller erstatter med en vegansk. Masser af smag og masser af mæthed uden kød.
Pasta med Græskar og Bønner til 2 personer
Ingredienser:
1 spsk. olie
1 løg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
½ lille hokkaido, små tern
½ dåse hakkede tomater
1 dl. grønsagsbouillon
125 g. fuldkornspasta
200 g. blandede kogte bønner
½ spsk. chilisauce
revet parmesan eller andet ost
Fremgangsmåde:
1. Steg løg, hvidløg og hokkaido i ca. 6 min.
2. Kog pastaen i letsaltet vand.
3. Tilsæt hakkede tomater og bouillon, bring i kog og kog 10-15 min til græskaret er gennemkogt.
4. Tilsæt bønnerne og varm igennem.
5. Hæld vandet fra pastaen og rør i saucen. Server drysset med ost.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar