torsdag den 2. november 2017

Pasta med Græskar og Bønner




Lækker vegansk pasta, hvis man udelader osten eller erstatter med en vegansk. Masser af smag og masser af mæthed uden kød. 

Pasta med Græskar og Bønner til 2 personer


Ingredienser:

1 spsk. olie
1 løg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
½ lille hokkaido, små tern
½ dåse hakkede tomater
1 dl. grønsagsbouillon
125 g. fuldkornspasta
200 g. blandede kogte bønner
½ spsk. chilisauce
revet parmesan eller andet ost

Fremgangsmåde:

1. Steg løg, hvidløg og hokkaido i ca. 6 min.

2. Kog pastaen i letsaltet vand.

3. Tilsæt hakkede tomater og bouillon, bring i kog og kog 10-15 min til græskaret er gennemkogt.

4. Tilsæt bønnerne og varm igennem.

5. Hæld vandet fra pastaen og rør i saucen. Server drysset med ost.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar