fredag den 3. november 2017

Grønsagscurry med Rød Karry




Denne ret kan nemt tilsættes enten Tofu eller Kylling, hvis man vil tilsætte lidt mere protein. Men den er også super lækker, som den er.

Grønsagscurry med Rød Karry til 2 personer


Ingredienser:

1 løg, hakket
200 g. sød kartoffel, tern
100 g. grønne bønner, halve
150 g. cherrytomater, kvarte
1 lille dåse kokosmælk, gerne light
1 spsk. rød karrypasta
1 spsk. limesaft
2 spsk. sojasauce
100 g. jasminris

Desuden: olie, salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog risene 10 min, hæld vandet fra og lad dem hvile til resten er færdigt.

2. Steg løg og sød kartoffel 5 min i olie.

3. Tilsæt bønner og tomater og steg et par min.

4. Tilsæt kokosmælk og karrypasta og bring i kog. Kog under låg 10 min. 

5. Tilsæt limesaft og sojasauce, smag til og server med ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar