En nem og hurtig efterårsret, som hele familien kan lide.
Nudelsuppe med Kylling til 2 personer
Ingredienser:
1 porre, skiver
3 gulerødder, skiver
1 spsk. olie
125 g. champignon, skiver
2 fed hvidløg, finthakket
10 g. ingefær, revet
7,5 dl. hønsebouillon
125 g. nudler, gerne fuldkorn
200 g. kogt eller stegt kylling, tern
1 spsk. limesaft
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Steg porre og gulerødder 3-4 min i olie.
2. Tilsæt champignon, hvidløg og ingefær og steg yderligere 3-4 min.
3. Tilsæt hønsebouillon og bring i kog.
4. Tilsæt nudler og kog til nudlerne er møre.
5. Tilsæt kylling, varm igennem og smag til med limesaft, salt og peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar