mandag den 6. november 2017

Frokostsalat med Æg og Ost




En dejlig vegetarisk salat, som egner sig rigtig fint til madpakken. Jeg bruger vegansk ost, primært fordi jeg faktisk synes det smager rigtig godt, men brug det, du har lyst til. Salaten kan evt. tilsættes tun eller skinke, hvis man ønsker.

Server brød til salaten.

Frokostsalat med Æg og Ost til 2 personer


Ingredienser:

½ hoved salat, snittet
2 gulerødder, revne
75 g. cherrytomater, halve eller kvarte
50 g. revet ost
2 æg, hårdkogte

1 spsk. olivenolie
½ spsk. æbleeddike
½ tsk. tørret oregano
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Anret salat, gulerod og tomat på to tallerkener eller i to plastbøtter

2. Hæld dressing over og fordel kvarte æg og ost øverst. 

3. Server med brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar