tirsdag den 7. november 2017

Sprød Vintersalat




Spis denne salat til frokost med brød til eller som tilbehør til aftensmaden. 

Sprød Vintersalat til 3-4 personer


Ingredienser:

1 lille broccoli, buketter
½ lille rødkål, snittet
½ tsk. salt
100 g. tørrede abrikoser, strimler
1 dåse kikærter, skyllede og afdryppede
50 g. solsikkekerner
½ rødløg, tynde halve skiver
10 g. revet ingefær
2 spsk. citronsaft
1 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde:

1. Kog broccoli 2 min i letsaltet vand, hæld vandet fra og afkøl straks i koldt vand. Lad dem dryppe af.

2. Rør salt i rødkålen og lad den stå 10 min. Klem den blødere med hænderne.

3. Bland broccoli, rødkål, abrikoser, kikærter og solsikkekerner i en stor skål.

4. Rør rødløg, ingefær, citronsaft og olie sammen og vend det i salaten. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar