Vegansk mad til en kødfri dag med masser af smag. Jeg brugte vegansk ost, men man kan naturligvis bruge helt almindelig revet ost.
Butternut Squash med Chili sin Carne til 2 personer
Ingredienser:
1 stor butternut squash
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakkede
½ chili, finthakket
1 tsk. røget paprika
½ tsk. kanel
1 tsk. spidskommen
1 dåse kidneybønner, skyllede og afdryppede
1 dåse hakkede tomater
1 lille dåse koncentreret tomatpure
15 g. mørk chokolade, hakket
1 spsk. æbleeddike
100 g. cheddar (vegansk)
Desuden: olie, salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Halver butternut squash, fjern kernerne og skær tern i græskarkødet uden at skære igennem skallen. Pensl med olie og bag 45 min ved 200 grader.
2. Svits løg, hvidløg og chili i olie. Tilsæt tomater, tomatpure og krydderier og bring i kog.
3. Tilsæt bønner, chokolade og eddike og kog til butternut squash er færdige. Smag til med salt og peber.
4. Skrab kødet ud af butternut squash bådene og rør det i tomatsaucen. Fordel saucen i de udhulede squash og drys med ost. Bag 10 min.
5. Server squash som de er eller med f.eks. ris eller brød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar