En lidt anderledes stegt kylling med tilbehør af kartoffel-broccolimos.
Parmesan-paneret Kylling med Broccolimos til 2 personer
Ingredienser:
2 stk. kyllingebryst
½ dl. rasp
30 g. revet parmesan
salt og peber
1 tsk. tørret rosmarin
1 æg, sammenpisket
1 tsk. sennep
½ dl. mel
1 spsk. olie
1 broccoli, buketter
400 g. kartfler, tern
1 spsk. olivenolie
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Kog kartoflerne 15 min i usaltet vand.
2. Vend først kyllingen i mel, derefter æg pisket med sennep og til sidst en blanding af rasp, parmesan, rosmarin, salt og peber.
3. Steg kyllingen i olie til den er gennemstegt. Pas på den ikke bliver for mørk.
4. Læg broccolien ned til kartoflerne og kog 5 min mere.
5. Hæld vandet fra kartofler og broccoli og mos det. Rør olivenolie i mosen og smag til med salt og peber. Server til kyllingen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar