torsdag den 8. marts 2018

Bøf med Ovnkartofler og Rødbedeslaw




En god hverdagsret, som du kan lave med plantefars eller almindelig hakket oksekød - præcis som du bedst kan lide det.

Bøf med Ovnkartofler og Rødbedeslaw til 2 personer


Ingredienser:

200 g. plantefars eller hakket oksekød
400 g. kartofler, både
400 g. rødbeder, revet
2 spsk. sojayoghurt eller creme fraiche
2 tsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
2 tsk. flydende honning
2 spsk. sesamfrø

Desuden: olie, salt, peber og krydderi til kartoflerne

Fremgangsmåde:

1. Vend kartoflerne med olie, salt, peber og f.eks. oregano. Læg dem på bagepapir på en bageplade og bag dem ca. 30 min ved 200 grader.

2. Rør yoghurt, olivenolie, citronsaft og honning sammen. Vend rødbederne heri og anret i en skål. Drys med sesamfrø.

3. Form to bøffer og krydder med salt og peber. Steg i olie. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar