tirsdag den 24. april 2018

Æggekokotter med Rejer




En dejlig frokost til gæster eller bare en hel almindelig søndag. Server med godt brød.

Æggekokotter med Rejer til 2 personer


Ingredienser:

250 g. champignon, skiver
2 forårsløg, skiver
olie til stegning
1 tsk. sojasauce
1 tsk. fintreven citronskal
½ dl. bouillon
3 æg
salt og peber
200 g. rejer

Fremgangsmåde:

1. Steg champignon og forårsløg i olie til vandet fra champignon er fordampet. 

2. Tilsæt soja, citronskal og bouillon og giv et opkog. Lad det køle lidt af på panden.

3. Pisk æggene sammen og krydr med salt og peber. Bland svampeblandingen i.

4. Hæld i to smurte skåle eller kokotter og sæt i ovnen ca. 20 min ved 175 grader. Server med brød.  





Ingen kommentarer:

Send en kommentar