torsdag den 10. maj 2018

Sommertarteletter med Grønne Asparges




Disse tarteletter kan laves på ½ time og smager fantastisk serveret i haven eller på altanen.

Sommertarteletter med Grønne Asparges, 6 stk


Ingredienser:

200 g. kyllingebryst
250 g. grønne asparges, snitter
10 g. flydende margarine eller smør
1 spsk. mel
1 dl. madlavningsfløde
salt og peber
6 tarteletter

Fremgangsmåde:

1. Læg kyllingebrysterne i en gryde og dæk med vand. Kog ca. 15 min og tag kyllingen op. Si kogevandet og gem det.

2. Smelt smør eller margarine og rør melet ud deri med et piskeris. Tilsæt kyllingekogevand lidt efter lidt og kog til en tyk sauce. 

3. Tilsæt fløde, varm igennem og krydr med salt og peber.

4. Varm tarteletterne 3-4 min ved 150 grader.

5. Læg asparges i saucen og kog ca. 3 min. 

6. Skær kyllingen i tern og vend i saucen. Fordel saucen i tarteletterne og server med en god, fyldig salat.



Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar