Kartoffelskaller med Guacamole, 4 stk.
Ingredienser:
2 små bagekartofler
1 tsk. olivenolie
groft salt
1 stor moden avocado
½ spsk. citronsaft
1 tomat, hakket, uden saft og kerner
1 tsk. revet citronskal
50 g. friskost med hvidløg og urter
2 finthakkede forårsløg
Tabasco efter smag
Salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Bag kartoflerne (uden staniol) 1-1½ time ved 200 grader. De skal kun lige være færdige. Lad dem køle af mindst 1 time.
2. Flæk kartoflerne på langs og skrab det meste af "kødet" ud, der skal kun være omkring ½ cm. skal.
3. Pensl indersiden med olie og drys med salt. Bag 30 min ved 200 grader til kartoflerne er sprøde.
4. Mos avocado med citronsaft og tilsæt de øvrige ingredienser. Bland godt.
5. Afdryp kartoffelskallerne på køkkenrulle og server med guacamole.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar